info-avond rcth/SKVR theatercursus en opleidingen

Alle SKVR theatercursussen voor volwassenen worden vanaf het voorjaar 2017 ondergebracht bij het rotterdamscentrumvoortheater (rcth). Het rcth heeft inmiddels 29 jaar ervaring in theatereducatie. Door deze samenwerking ontstaat er ruimer aanbod voor volwassenen met goede doorstroommogelijkheden naar de modules en deeltijdopleidingen van het rcth.
Voor cursisten van de SKVR verandert er vrijwel niets. Cursusaanbod, prijzen, lestijden, docenten en coördinator veranderen niet, de huidige kwaliteit blijft gegarandeerd. Wel worden veel cursussen op de locatie van het rcth gegeven. Het complete aanbod vindt je hier.

 

Wij zijn blij met deze bijzondere samenwerking die er voor zorgt dat er een breed en samenhangend aanbod aan theatercursussen beschikbaar blijft in Rotterdam .

 

Wil je leren spelen of regisseren in deeltijd? Onze eerst volgende info-avond staat gepland op woensdag 18 januari van 19:30 tot 22:00 uur. Schuif gerust aan en vraag advies over ons cursus en opleidingsaanbod. zowel Dominique Mol als Bob van der Lugt zijn aanwezig om je alles te vertellen over het nieuwe aanbod.

      Op deze avond laten we je in klein gezelschap ons theater zien, vertellen we over alle mogelijkheden in onze opleidingen spel / regie / theatercoach, de nieuwe skvr cursussen, losse modules en lestrajecten op maat. Natuurlijk zijn alle vragen welkom.

aanmelden voor de info avond kan met het onderstaande formulier of door een mail te sturen aan: dominique@rcth.nl 

Lees hier meer over de opleidingen en cursussen.

 

Je kunt ook direct auditie doen voor de deeltijdopleiding.

Voor de losse modules is een auditie niet nodig.

 

Voor meer informatie over de opleidingen kun je hier verder lezen.

 

Onze locatie :
Mathenesserdijk 293 3026GB Rotterdam